Виртуелен саем за практикантство од Bitern

Виртуелен саем за практикантство од Bitern

Виртуелниот саем за практикантство кој ќе се одржи од 16-ти до 18-ти мај има за цел да ги поврзе студентите и дипломците со компаниите за пракса.
Линк за пријавување и повеќе информации: https://vfair.bintern.com