Менса Македонија организира тестирање на општата интелигенција

Менса Македонија организира тестирање на општата интелигенција

Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“, Охрид е домаќин на тестирање на општата интелигенција, организирано од Менса Македонија по повеќе од десет години. Тестирањето е цел прием на нови членови, а кандидатите е потребно:

-да имаат наполнето 16 години до денот на тестирање,
– да уплатат 500 денари на уплатница:
примач: Менса Македонија,
сметка: 300-0000002113-02 Комерцијална банка,
цел на дознака: Тестирање

и да го пополнат формуларот:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfblj3…/viewform

Повеќе информации може да се добијат на линкот од настанот:

https://www.facebook.com/events/1068915534546917

или на mensamacedonia@gmail.com