Cover-UIST
1
5
4
3
2

ERASMUS KA103 Call for Teaching Staff mobility

Почитувани, Во рамките на програмата ЕРАЗМУС+ на Европската комисија, Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле” Охрид, распишува...

Read More

ERASMUS+ KA103 Call for Administrative Staff mobility

Во рамките на програмата ЕРАЗМУС+ на Европската комисија, Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле” Охрид, распишува...

Read More

STUDYING AT UIST