МИКРОСАМ Вработува ИТ асистент!

МИКРОСАМ Вработува ИТ асистент!

МИКРОСАМ Вработува ИТ асистент!

Дали сакаш да ги надоградиш твоите компјутерски вештини во високо иновативна средина? 

На суперхеројскиот ИТ тим на Микросам му треба поддршка во:

– Истражување и развој на компјутерски софтверски системи

– Имплементирање и тестирање на системите за управување на базите на податоци

– Развој и спроведување на безбедносни планови

– Одржување и администрање на компјутерски мрежи и поврзани компјутерски единици

 Направи чекор напред кон посакуваната кариера и аплицирај на prijava@mikrosam.com

 Повеќе за работните услови на: https://bit.ly/3thfsgk 

Со среќа!